Steffi StĂžvo ligger midt i klyngen av gamle og nye reiselivstilbud pĂ„ Fjell Gard. Fra fĂžr finnes Fjell festning, Russarstegen og Gjerdet Kulturminnegard â€“ samt nyetableringen Urtemakeriet Kulturbakeri vis a vis Fjell kyrkje. 
 
– Som ein av seks bĂžnder i Strilalam, Ăžnsker eg Ă„ ta konseptet eit steg videre med restaurantdrift og lokalmat. PĂ„ den mĂ„ten vil eg fĂ„ ein heilt annan lĂžnnsomhet pĂ„ mitt eiget lokalproduserte kjĂžtt og oppnĂ„ ein stĂžrre verdiskaping - Strilalams verdier bygger pĂ„ dyrevelferd, noe Lie er  oppteken av.

Hans eget selskapslokale med pub sto ferdig for to Ă„r siden, og har vĂŠrt brukt hovedsakelig til utleige for lukkede lag – . No blir da meir opent i helgene. Vi ynskjer at  og – og alle rettigheter.

– I fĂžrste omgang holdt jeg Ă„pent hver sĂžndag i advent fra kl 14 – 20 og «Åpen GĂ„rd» for familier fra kl 14 – 17. Det blir muligheter for Ă„ smake pĂ„ pinnekjĂžttet til Strilalam og det blir lammeburger og hjorteburger pĂ„ menyen, sier Kristofer Lie,  som deler hans lidenskap for lokalmat.  Stikkordet er kortreiste smaksopplevelser.

– Som ein av seks bĂžnder i Strilalam, ynskjer eg Ă„ ta konseptet eit steg vidare med restaurantdrift og lokalmat. PĂ„ den mĂ„ten vil eg fĂ„ ein heilt anna lĂžnnsomhet pĂ„ mitt eiget lokalproduserte kjĂžtt og oppnĂ„ ein stĂžrre verdiskaping - Strilalams verdier bygger pĂ„ dyrevelferd, noe Lie er brennende opptatt av.

Prinsippet er i trĂ„d med trenden ellers i verden – sporbar mat, smĂ„ gardsbruk og bĂŠrekraftig matproduksjon. – Man skal kjenne historien bak maten man spiser. Mine dyr har hatt eit lykkelig liv nĂ„r dei slaktes i ro og mak pĂ„ stedet. Det blir det godt kjĂžtt av, pĂ„peker han og legger til:
– I tillegg til sau har eg tilgang pĂ„ hjort som er skutt lokalt og har ogsĂ„ egnet areal for dyrking av grĂžnnsaker her pĂ„ gĂ„rden. Vi har ogsĂ„ begynt med slakt av gris i Strilalam. Man mĂ„ vĂŠre en dĂ„rlig kokk for Ă„ Ăždelegge de gode rĂ„varene - Restaurantmenyen skal varieres etter sesong og tilgang pĂ„ rĂ„varer.