Steffi Støvo ligger midt i klyngen av gamle og nye reiselivstilbud på Fjell Gard. Fra før finnes Fjell festning, Russarstegen og Gjerdet Kulturminnegard – samt nyetableringen Urtemakeriet Kulturbakeri vis a vis Fjell kyrkje. 
 
– Som ein av seks bønder i Strilalam, ønsker eg å ta konseptet eit steg videre med restaurantdrift og lokalmat. På den måten vil eg få ein heilt annan lønnsomhet på mitt eiget lokalproduserte kjøtt og oppnå ein større verdiskaping - Strilalams verdier bygger på dyrevelferd, noe Lie er  oppteken av.

Hans eget selskapslokale med pub sto ferdig for to år siden, og har vært brukt hovedsakelig til utleige for lukkede lag – . No blir da meir opent i helgene. Vi ynskjer at  og – og alle rettigheter.

– I første omgang holdt jeg åpent hver søndag i advent fra kl 14 – 20 og «Åpen Gård» for familier fra kl 14 – 17. Det blir muligheter for å smake på pinnekjøttet til Strilalam og det blir lammeburger og hjorteburger på menyen, sier Kristofer Lie,  som deler hans lidenskap for lokalmat.  Stikkordet er kortreiste smaksopplevelser.

– Som ein av seks bønder i Strilalam, ynskjer eg å ta konseptet eit steg vidare med restaurantdrift og lokalmat. På den måten vil eg få ein heilt anna lønnsomhet på mitt eiget lokalproduserte kjøtt og oppnå ein større verdiskaping - Strilalams verdier bygger på dyrevelferd, noe Lie er brennende opptatt av.

Prinsippet er i tråd med trenden ellers i verden – sporbar mat, små gardsbruk og bærekraftig matproduksjon. – Man skal kjenne historien bak maten man spiser. Mine dyr har hatt eit lykkelig liv når dei slaktes i ro og mak på stedet. Det blir det godt kjøtt av, påpeker han og legger til:
– I tillegg til sau har eg tilgang på hjort som er skutt lokalt og har også egnet areal for dyrking av grønnsaker her på gården. Vi har også begynt med slakt av gris i Strilalam. Man må være en dårlig kokk for å ødelegge de gode råvarene - Restaurantmenyen skal varieres etter sesong og tilgang på råvarer.